Anul acesta, VKRS deschide competitia pentru cele mai bune productii video din Romania, care, la acest moment, are sase categorii.Orice producator, agentie sau brand poate inscrie lucrari video realizate in perioada 1 ianuarie 2020 – 1 octombrie 2021 in una dintre categoriile de mai jos:

Termenul limita de inscriere a propunerilor din acest an este 5 decembrie 2021.

Cea mai buna serie de continut video.

Sunt eligibile seriile de continut care au cel putin trei episoade din care cel putin unul a fost publicat in perioada de eligibilitate. Seriile de continut pot fi cu scop de comunicare comerciala sau sociala.

Cel mai bun video pentru TV

Sunt eligibile productiile video comerciale sau nu, care au fost difuzate cel putin o data pe o statie TV, in intervalul de eligibilitate mentionat mai sus.

Cel mai bun video pentru internet

Sunt eligibile productiile video comerciale sau nu, care au fost publicate pe orice inventar digital, in intervalul de eligibilitate mentionat mai sus.

Cel mai viral video

Sunt eligibile productiile video care demonstreaza o rata semnificativa de viralizare in mediul digital, publicate in intervalul de eligibilitate mentionat mai sus.

Cel mai bun video pentru o cauza sociala

Sunt eligibile productiile video care au explicat, sustinut, ilustrat o cauza sociala, publicate in intervalul de eligibilitate mentionat mai sus.

Cel mai surprinzator video al anului

Puteti propune productii video care s-au evidentiat prin inovatie si abordare, care reprezinta referinte locale legate de stil, valori de productie, artistice sau tehnologice folosite, publicate in intervalul de eligibilitate mentionat mai sus.

Cel mai bun canal de YouTube de brand

Sunt eligibile canale de You Tube ale brandurilor sau ONG-urilor, asociatiilor sau companiilor care folosesc acest canal de comunicare si care au cel putin 10.000 de abonati la data inscrierii.

Cel mai bun canal de Tik Tok de brand

Sunt eligibile canalele de Tik Tok ale brandurilor sau ONG-urilor, asociatiilor sau companiilor care folosesc acest canal de comunicare si care au cel putin 10.000 de urmaritori la data inscrierii.

INSCRIE LA VKRS

Termenul limita de inscriere a unei propuneri este 5 decembrie 2021.
Costul unei inscrieri este de 200 EUR+TVA

Categorie
Autor
Email
Telefon
Brand
Obiective
Data publicarii
Scurta descriere a contextului si deciziei creative
Link YT cu materialul video, playlist sau canal
Date de facturare
Trimite